Gäst i podcasten Offentligheten (och boken släpps på fredag)

Var i söndags med i Offentligheten.ses poddsändning och pratade bland annat om boken. Förutom att de (Petter Knutsson och Mattias Skoog) kommer annonsera ut en tävling om tre exemplar av min bok på sin Facebook-sida så fick de en rabattkod så man får e-boken för halva priset (om man köper den senast sista maj).

Så som det ser ut nu kommer boken släppas 16:e maj, följt av eboken 23:e maj. Pappersvarianten kommer finnas att köpa på de vanliga svenska bokhandlarna på nätet (som Adlibris, Bokus med flera) och eboken kommer finnas på alla möjliga platser på nätet, bland annat Apple iBook Store, Barnes And Nobles, Intranätverk, Kobo och många fler.

Priset för eboken kommer bli 15 USD eller 99 SEK i de fall man kan ange svensk valuta. Pappersboken återstår att se men det ska bli överkomligt i alla fall.

För dig som själv är sugen på att släppa en ebok kan jag helt klart rekommendera Smashwords då de på ett kompetent sätt guidar en igenom allt från skapandet av en bok. Allt från om den kan konverteras till en ebok, till marknadsföring och prissättningsstrategier, ända fram till att skicka din bok till alla möjliga handlare där de också sköter betalningen åt dig.

Lyssna på Offentligheten.se och ta del av rabattkoden »